[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Серпень » 01
Як повідомило Головне управління статистики в Івано-Франківській області, обсяги експорту товарів суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності міста Калуша за січень–квітень склали 14,4 млн. доларів США, імпорту — 11,2 млн. доларів США. Порівняно з відповідним періодом минулого року обсяги експорту зменшилися більше як наполовину, а імпорту — майже на 60%. Проте позитивне сальдо зовнішньої торгівлі товарами склало 3,2 млн. доларів США і зросло порівняно з минулим роком майже у 1,5 раза.

Питома вага обсягів експорту товарів підприємствами міста Калуша у загальнообласних склала 16,4%, імпорту — 15,4% (за січень–квітень 2008 року — відповідно 9% і 8,5%).
Партнерами калуських підприємств у зовнішній торгівлі товарами були нерезиденти зі 33-х країн світу.

Основними споживачами товарів, які експортували підприємства міста, були партнери у Російській Федерації, Швеції, Німеччині та Італії.
Категорія: Економіка | Переглядів: 939 | Дата: 01.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

21 липня о 17.15 у чергову частину міського відділу УМВС поступило повідомлення від чергового оператора охорони про те, що спрацювала тривожна кнопка в магазині «Алмаз».

Як повідомив начальник сектору карного розшуку Олег Магаль, виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що за декілька хвилин до їх приїзду в «Алмазі» невідомою особою в масці скоєно пограбування. Злочинець з місця події втік. Злочин вчинено за лічені секунди: забіг, розбив вітрини, згорнув золоті вироби і зник.

До його пошуку були залучені всі служби: оперативні підрозділи, дільничні інспектори, ДАІ. По гарячих слідах було затримано таксиста, який підвозив злочинця, а також — і самого злочинця. У них вилучили речові докази — золоті вироби. Затриманим виявився 29-річний мешканець м. Калуша, ніде не працює. Свій вчинок мотивує тим, що має великі борги перед гральними закладами, не може знайти роботу. На такий крок ... Читати далі »

Категорія: Кримінал | Переглядів: 805 | Дата: 01.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)