[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Серпень » 20
Вранці у понеділок, 10 серпня, Тетяні К. потрібно було швидше приїхати на роботу. Жінка, яка на вихідні проводила у селі, до автостанції на вул. Пушкіна добралася на автобусі. Далі вирішила поїхати на таксі. На стоянці взяла авто ВАЗ- 2109, за кермом якого сидів молодий юнак.

Проте, потрапити на роботу Тетяні К. так і не вдалося. Рухаючись по вул.Богдана Хмельницького у напрямку до вул.Фабричної трапилася аварія. У районі торгового центру "Інвар", близько 6 години 40 хвилин авто врізалося у рейсовий автобус, що був припаркований на зупинці біля ВПУ №7. Низьке авто потрапило майже під автобус. Жінка навіть не встигла скрикнути — так швидко відбувалися події. У результаті водій відбувся кількома подряпинами та переляком, а також — тяганиною з працівниками міліції та Державтоінспекції. Пасажирці пощастило менше — з травмами її доставили до центральної районної лікарні. У Тетяни К. — струс мозку, численні забої та синці, ... Читати далі »
Категорія: Кримінал | Переглядів: 857 | Дата: 20.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Як повідомив в.о. начальника Калуського ВДАІ Любомир Гулимчук, ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася 16 серпня близько 23.00 у селі Голинь. Тут 30-річного голинянина на пішохідному переході збив мікроавтобус «Мерседес-Бенц» під керуванням жителя села Ціневи Рожнятівського району. Трапилося це ДТП у центрі села. За словами водія, його засліпила зустрічна машина, і він не побачив пішохідного переходу, а відповідно, і людини, яка переходила дорогу.

На щастя, у чоловіка, котрого перекинуло через мікроавтобус, лікарі виявили лише перелом нижньої щелепи та струс головного мозку.

За словами Любомира Гулимчука, за минулий і цей тиждень на автошляхах міста і району трапилося п’ять аварій з матеріальними збитками. Загалом за сім місяців, тобто по липень включно, зареєстровано 25 ДТП, під час яких постраждало десять осіб, ... Читати далі »

Категорія: Кримінал | Переглядів: 772 | Дата: 20.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)