[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Серпень » 9 » Акція «Дихай вільно!»
00:35
Акція «Дихай вільно!»

Під такою назвою 1 серпня у місті стартувала чергова акція. Її зорганізувала міська молодіжна громадська організація «Молодий рух».

Як повідомила голова «Молодого руху» Мар’яна Савка, акція має на меті розбудити громадськість міста, спонукати владу до рішучих і результативних дій щодо вирішення проблем річки Сівки, яка протікає через місто. Дідусі молодорухівців розповідають, що раніше в цій річці водилися раки, а нині повз неї (через сморід) неможливо пройти. Молодь хоче, щоб Сівка стала повноводніша, чиста, щоб калушани могли відпочивати на її берегах.

За словами М. Савки, молодорухівці опитали майже 600 чоловік, серед яких байдужими до стану цієї річки виявилися одиниці. Всі решта засудили такий її стан. Для його покращення опитані пропонують на обвідному каналі зробити шлюзи, запустити більший потік у річку, щоб вона самоочищувалася, чи закопати всю річку в трубу. Наголошують опитані й на обов’язкових жорсткіших штрафах тих, хто загаджує цю річку.

До слова, два роки поспіль «Молодий рух» проводив акцію прибирання берегів річки Лімниці. Цьогоріч до їхньої акції долучилася влада: як міська, так і районна.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 643 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]