[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Липень » 11 » У Калуській ЦРЛ нові операційні облаштовані за євростандартами
23:15
У Калуській ЦРЛ нові операційні облаштовані за євростандартами

У середу, 8 липня, у Калуській ЦРЛ відбулося освячення трьох відремонтованих операційних. Капітальний ремонт проведений за євростандартами у двох нейрохірургічних та урологічній операційних. На це з міського бюджету виділено 250 тис. грн.

Освячення проводив декан Калуського деканату УГКЦ отець Михайло Бігун. Він поблагословив медиків на плідну роботу і подарував ікону Божої Матері. На такій важливій для лікувального закладу події побували начальник головного управління охорони здоров’я Любомир Малофій і головний спеціаліст із хірургії цього управління Володимир Пилипчук. Любомир Малофій зокрема зазначив, що незважаючи на фінансову кризу, в нашій області все-таки чимало робиться для медичної сфери. Яскравим прикладом є Калуська центральна районна лікарня. За сприяння у виділенні коштів на проведення ремонту головний лікар закладу Іван Красійчук висловив подяку міському голові Ігорю Насалику.

Тут також наголошувалося, що наша лікарня славиться кадровим потенціалом і останнім часом у Калуської ЦРЛ високий рейтинг в області, про що свідчать звернення за медичною допомогою до цього закладу мешканців сусідніх районів.
 
Джерело інформації - газета "Дзвони Підгір'я"
Категорія: Медицина | Переглядів: 858 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]