[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Липень » 02

У неділю Калуська організація українського Товариства мисливців і рибалок та міський центр “Здоров’я для всіх” на міському озері проводили змагання рибалок і… журналістів, для яких, таким чином, продовжувався фестиваль “Здоровим бути модно”, розпочатий ще до Дня журналіста.

Незважаючи на дощ, що лив безперестанку, за найбільшим уловом на озері того дня з шостої години ранку полювало близько тридцяти рибалок і шість найстійкіших представників ЗМІ. Щоб змагання відбулися в будь-яку погоду постаралися члени Товариства мисливців і рибалок Степан Максимик, Іван Данів, Михайло Захарків, які заздалегідь накрили шатро, підготували дорогу, заїзд, зробили добротний трап, покосили траву. Отже, необхідний мінімум зручностей було забезпечено. Ближче до полудня рибалки помалу сходилися до шатра та по ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 862 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Реальне безробіття в Україні, згідно з методологією Міжнародної організації праці, збільшилося до 9,5% - за минулий рік роботи позбулися понад півмільйон людей. Втім, у шести країнах Євросоюзу ситуація на ринку праці ще гірша. На думку експертів, у середині року зростання безробіття повинно загальмуватися, за найгіршим прогнозом, роботи в Україні не буде всього в 15% активного населення.

У січні-березні цього року число безробітних в Україні збільшилося до 2,097 млн осіб, що на 518,7 тис. більше, ніж в I кварталі 2008 року, повідомив Держкомстат з посиланням на дані Міжнародної організації праці.

Таким чином, за рік рівень реального, а не офіційного безробіття виріс із 7,1% до 9,5%. Як повідомлялось, на 1 квітня кількість зареєстрованих у Державній службі зайнятості безробітних становила 897,8 тис. Але за методологією Міжнародної організації праці враховуються всі люди 15-70 років, які не мають роботи, активн ... Читати далі »

Категорія: Статистика | Переглядів: 1083 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)