[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Листопад » 26
Відповідно до Указу Президента України від 10 жовтня 2009 року №795/2009 "Про заходи у зв’язку з Днем пам’яті жертв голодоморів” в Калуському районі проводитимуться скорботні заходи із вшанування пам’яті жертв голодоморів.

Просимо громадськість району у День пам’яті жертв голодоморів взяти участь у скорботних заходах та Загальноукраїнській акції "Засвіти свічку”.

Звертаємось до релігійних громад та священиків провести 28 листопада 2009 року панахиди за жертвами голодоморів.

28 листопада 2009 року о 16.00 на вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу оголошено хвилину мовчання. В цей час необхідно зупинити роботу на підприємствах, в установах та організаціях (крім підприємств, де це не допускається за технологією виробництва), рух громадського та приватного транспорту з подаванням відповідних звукових сигналів. В цей час запалити у своїх помешканнях св ... Читати далі »
Категорія: Суспільство | Переглядів: 640 | Дата: 26.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Пандемія свинячого грипу може виявитися найграндіознішою корупційною аферою нашого часу. Такого висновку дійшли журналісти данської газети Information, які вивчили зв’язки експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) із провідними світовими фармацевтичними компаніями.

Багато вчених, припускає газета, які засідають у різних комітетах ВООЗ, приховують той факт, що вони отримують гроші від фірм-гігантів світової фармакології. Видання відзначає, що завдяки паніці, що охопила світ у зв’язку з пандемією грипу A/H1N1, фармацевтичні заводи працюють у чотири зміни… Досі, за офіційною статистикою, жертвами грипу A/H1N1 стали понад шість тисяч осіб, тоді як середня щорічна смертність під час епідемій "традиційних” різновидів грипу сягає півмільйона осіб.

Причина гіпертрофованої реакції світу на не такий уже небезпечний свинячий грип, вважають опитані данською газетою фахівці, полягає в успішній піар-кампанії, проведеній експертами ВОО ... Читати далі »

Категорія: Медицина | Переглядів: 890 | Дата: 26.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)