[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Листопад » 26 » Свинячий грип – грандіозна афера від ВООЗ?
11:32
Свинячий грип – грандіозна афера від ВООЗ?

Пандемія свинячого грипу може виявитися найграндіознішою корупційною аферою нашого часу. Такого висновку дійшли журналісти данської газети Information, які вивчили зв’язки експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) із провідними світовими фармацевтичними компаніями.

Багато вчених, припускає газета, які засідають у різних комітетах ВООЗ, приховують той факт, що вони отримують гроші від фірм-гігантів світової фармакології. Видання відзначає, що завдяки паніці, що охопила світ у зв’язку з пандемією грипу A/H1N1, фармацевтичні заводи працюють у чотири зміни… Досі, за офіційною статистикою, жертвами грипу A/H1N1 стали понад шість тисяч осіб, тоді як середня щорічна смертність під час епідемій "традиційних” різновидів грипу сягає півмільйона осіб.

Причина гіпертрофованої реакції світу на не такий уже небезпечний свинячий грип, вважають опитані данською газетою фахівці, полягає в успішній піар-кампанії, проведеній експертами ВООЗ. ВООЗ оголосила свинячий грип пандемією під тиском групи радників цієї організації на чолі з голландським лікарем Альбертом Остенхаусом. уряд Нідерландів проводить екстрене розслідування його діяльності, оскільки стало відомо, що він отримує зарплату в кількох компаніях, що виробляють вакцину проти грипу A/H1N1. Багато інших радників ВООЗ, які вимагали оголошення свинячого грипу пандемією, теж є платними радниками фармацевтичних гігантів Roche, RW Johnson, SmithKline і Beecham Glaxo Wellcome, що отримали левову частку замовлень на виготовлення вакцин.

Від свинячого грипу в світі померло 6000 осіб. Від звичайного щороку помирає понад півмільйона...

Категорія: Медицина | Переглядів: 889 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]