[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Жовтень » 04

У відповідності до Постанови Центральної виборчої комісії від 18 травня 2009 року № 27 “Про первинне уточнення персональних даних Державного реєстру виборців” завершено 4 етап первинного уточнення персональних даних Реєстру і кожен виборець, який проживає на території України, незабаром отримає іменне повідомлення про включення його до Державного реєстру виборців та пропозицію перевірити свої персональні дані, усунути невідповідності та неточності в записі про себе.

Окрім того, для ознайомлення із своїми персональними даними, які містяться в базі даних Реєстру, Ви можете звернутися особисто, за своєю виборчою адресою, до районного відділу ведення Державного реєстру виборців із паспортом (чи нотаріально засвідченою копією). Виборець, який не здатен пересуватися самостійно, може уповноважити на та ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 762 | Дата: 04.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У березні цього року у Калуш до свого знайомого Дмитра завітав житель міста Тбілісі (Грузія) Олександр Шукакідзе. Зустрілися чоловіки у Києві, де обоє заробляли на хліб насущний. Гостя Дмитро познайомив зі своєю подругою Людмилою, яка працювала оператором на автозаправній станції «WOG», що на вул. Богдана Хмельницького, 78. До Людмили вони заходили в гості не лише додому, а й на роботу. Пили пиво, каву.
 
Під час одного з візитів молодиків жінка сказала, що поговорить з ними біля запасних дверей з іншого боку будівлі. Олександр ще тоді зауважив, що зовні у дверях не було дверної ручки, а з внутрішнього боку вони лише ручкою і відчинялися. Цю деталь він запам’ятав. Як з’ясувалося пізніше, приглядався і до іншого: де розміщені камери спостереження, скільки автомобілів заправляється, прикидав, скільки грошей може бути в касі. У голові в молодика вже тоді зародився план пограбування заправної станці ... Читати далі »
Категорія: Кримінал | Переглядів: 915 | Дата: 04.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)