[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Липень » 13

В Україні “зелений змій” має молоде обличчя. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, країна посідає перше місце у світі за зловживанням алкоголем серед дітей та молоді. Так, близько 40 % молодих людей у віці від 14 до 18 років систематично вживають “оковиту”. Доведено, що через 6-12 місяців систематичного пияцтва підлітки стають залежними від алкоголю і потребують лікування.

Щоб викорінити пияцтво, асоціальні прояви серед неповнолітніх, на виконання розпорядження голови Калуської РДА рейдові групи двічі на тиждень у складі представників правоохоронних органів, податкової міліції, служби у справах дітей РДА, Центру соціальних служб сім’ї, молоді, дітей, працівників культури, освіти, ЗМІ проводять перевірку режиму роботи торговельних об’єктів, закладів культури. Минулої суботи проведено один з та ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 851 | Дата: 12.07.2009 | Рейтинг: 1.0/1 | Коментарі (0)

“Ці кошти уже надійшли на рахунок райдержадміністрації. Відповідно до розпорядження РДА сільські, селищна ради відкрили рахунки, на які РДА перераховує суми боргів за обсяги робіт, які пройшли захист у Мінрегіонбуді. Ці кошти будуть спрямовані для погашення боргів, зафіксованих і перевірених КРУ станом на 1 січня цього року”, — зазначив заступник голови РДА Василь Турчин.

Остаточний розрахунок з підприємствами, які працювали на ліквідації наслідків минулорічної повені, буде здійснено тоді, коли сільська чи селищна рада подасть лист про те, що немає претензій до якості і обсягів робіт. Однак, за інформацією заступника голови РДА, Мінрегіонбуд поки що не підтвердив суми боргу за виконання проектно-кошторисної документації і за ведення технагляду на об’єктах відновлення після повені у Калуському районі. На нині сума боргу складає 188 тис. грн. Аналогічна ситуація є і в інших районах. Служби ОДА збирають документи заново і знову под ... Читати далі »
Категорія: Суспільство | Переглядів: 652 | Дата: 12.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)