[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Червень » 18 » А у Сівка-Войнилівській школі відзначили день Європи
15:22
А у Сівка-Войнилівській школі відзначили день Європи
Вже традиційними у нашій школі стали різні вечори, диспути, “круглі столи”, літературно-музичні композиції. Цікаво пройшло відзначення Дня Європи у нашій шкільній родині.
 
 Розпочали тиждень “круглим столом” між учнями 10-11 класів “Світ та Європа відкривають Україну”. Присутні побачили, що у старшокласників є своє бачення тієї чи іншої ситуації, вони вміють відстоювати свою позицію, мають міцні знання з даної теми. А дискусія “Вибір України, параметри європейські”, в якій крім 10 та 11 класів брали участь учні 8-9 класів, ще раз підтвердила, що ми маємо надійне майбутнє і не повинні переживати за свою старість. Цікаво і змістовно підготувала “круглий стіл” і дискусію вчитель історії Піндер Г.П.

Вдало і переконливо, з європейським шармом, здійснено “Подорож до країни європейських мов”. Вчителі іноземних мов Побуцька О.Я., Ліщук І. В. разом з учнями допомогли нам “побувати” в Німеччині та Англії, пройнятися духом пунктуальних німців і педантичних англійців.

Рольова гра “Рідний край, де ми живемо, Україною зовемо” була запропонована учням організатором школи Лесюк В.І. Гра переконала кожного учасника і слухача, що “Всюди добре, а вдома найкраще”. Недаремно ще в минулому столітті Леся Українка — дочка Прометея — сказала такі золоті слова: “Для мене навіть дим з України солодкий і смачний”.

Такі заходи потрібні підростаючому поколінню, вони збагачують кругозір, вчать мислити, переконувати, творити. Не потрібно боятися нічого нового. Треба вдосконалюватися, збагачуватися розумово і духовно.

Лис В. М. , 
заступник директора  Сівка-Войнилівської ЗОШ
Категорія: Культура | Переглядів: 913 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]