[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Червень » 18 » Вам відомий факт корупції - повідомляйте...
15:18
Вам відомий факт корупції - повідомляйте...

Служба безпеки України в Івано-Франківській області здійснює прийом заяв громадян з питань попередження корупційних правопорушень, захисту законних прав та інтересів фізичних і юридичних осіб від корупційних проявів.

Будь-який громадянин має можливість письмово або особисто, звернувшись за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова, 15, поінформувати Управління СБУ в Івано-Франківській області про протиправні дії осіб, уповноважених на виконання функцій держави, спрямовані на використання наданих їм повноважень для одержання матеріальних благ, послуг, пільг або інших переваг, а також інші правопорушення, пов’язані з корупцією.

Для зручності жителів Калуського району та міста Калуша прийом заяв з цих питань співробітниками СБУ організовано за адресою: м. Калуш, вул. Січинського, 2. Особистий прийом громадян співробітниками СБУ здійснюється за цією адресою у понеділок, середу та п’ятницю з 9.00 до 13.00, з 14.00 до 18.00; тел.: 8(272) 2-30-87.

За вчинення корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних з корупцією, посадові особи несуть адміністративну відповідальність на підставі Закону України “Про боротьбу з корупцією”. Питання про кримінальну, цивільно-правову та матеріальну відповідальність за корупційні діяння та правопорушення, пов’язані з корупцією, вирішуються відповідно до вимог чинного законодавства.

Кожне повідомлення буде ретельно розглянуто. У випадку підтвердження викладеної інформації, СБУ буде вжито заходів у відповідності з діючим законодавством.
 
Прес-група Управління СБУ в Івано-Франківській області
Категорія: Суспільство | Переглядів: 748 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]