[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Червень » 17 » Депутати внесли зміни і доповнення в районний бюджет
00:32
Депутати внесли зміни і доповнення в районний бюджет

15 червня відбулося пленарне засідання двадцять восьмої сесії Калуської районної ради V демократичного скликання, на якій були присутні, крім депутатів районної ради, депутати обласної ради Ігор Гаврилюк, голова райдержадміністрації Василь Іванишин та його заступники, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники підприємств та установ, журналісти місцевих мас-медіа.

На порядок денний було винесено 18 питань, основними з яких, зокрема, були такі: про затвердження звіту про виконання районного бюджету та використання резервного фонду районного бюджету за І квартал 2009 року; про внесення змін і доповнень в районний бюджет на 2009 рік; про роботу Калуського управління з експлуатації газового господарства; про посилення профілактичного впливу і протидії проявам пияцтва, алкоголізму і тютюнопаління серед населення району.

Депутати також розглянули питання про Програму енергоефективності в районі на 2009-2012 роки; про виконання рішень районної ради та ін. Депутати Калуської районної ради прийняли звернення до Верховної Ради України стосовно відновлення у паспорті громадянина України графи “національність”.

Завдяки цій сесії депутати районної ради прийняли бюджет на 2009 рік, а також мали можливість обговорити актуальні проблеми Калуського району та прийняти відповідні рішення, повідомляє прес-служба ОДА.

Категорія: Політика | Переглядів: 770 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]