[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Травень » 25 » Василь Іванишин обіцяє, що потрясінь не буде
16:09
Василь Іванишин обіцяє, що потрясінь не буде

Минулого понеділка у Калуші голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Микола Палійчук представив новопризначеного голову Калуської райдержадміністрації Василя Іванишина.

Василь Іванишин є членом Народного союзу «Наша Україна». Свого часу працював головою правління концерну «Калуський бровар» та головою Калуського райвиконкому. У 2003 році очолив комунальне підприємство «Івано-Франківськводоекотехпром. У липні 2007 році Василя Іванишина було призначено головою Долинської РДА. 13 травня 2009 році Президент України Віктор Ющенко призначив Василя Іванишина головою Калуської РДА. На цій посаді він замінив Івана Живачівського, який керував виконавчою владою району з 2006 року.

Представляючи Василя Іванишина, губернатор висловив сподівання на його результативну роботу і дав два тижні на підбір команди заступників та 3-4 місяці на те, щоб показати результат. У свою чергу Василь Іванишин подякував за довіру і заявив, що «великих потрясінь не буде». Найперше голова РДА збирається вирішувати питання, які не потребують серйозних капіталовкладень та працювати над економією енергоресурсів.

Джерело інформації - Газета "Дзвони Підгір'я"
Категорія: Політика | Переглядів: 852 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]