[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Квітень » 13

Як повідомив начальник сектору карного розшуку Калуського міськвідділу міліції Олег Магаль, 2 квітня оперативники затримали злочинне угруповання із чотирьох чоловік, яке протягом 2008-2009 років вчиняло крадіжки металу з територій діючих і вже не діючих підприємств «великої хімії», а також з інших об’єктів.

Молодики 25-35-річного віку викрадали чорний метал, титан, мідь, які здавали на пункти прийому металобрухту. Так, центральній районній лікарні крадії завдали збитків більше ніж на 70 тис. грн., викравши чавунну огорожу. Частина огорожі з їх легкої руки пропала і з-під приміщення інженерного корпусу.

Під час слідства з’ясувалося, що двоє із затриманих працюють в одній з охоронних фірм, а двоє інших теж колись були охоронцями і відповідно добре знали всі ходи-виходи на підприємствах, які охороняли. А оскільки викрадачі ще й подба ... Читати далі »

Категорія: Кримінал | Переглядів: 780 | Дата: 13.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Минулої середи відбувся конкурс на право оренди місць під розміщення пересувних малих архітектурних форм для сезонної торгівлі. На конкурс було запропоновано 15 місць для розміщення пивних палаток, 14 - для здійснення торгівлі друкованою продукцією та періодичними виданнями з пересувних палаток і 5 місць для торгівлі морозивом.

Як повідомила начальник відділу розвитку підприємництва управління економічного розвитку міста Ольга Ананєвич, заявки на участь у конкурсі загалом подали 63 претенденти. Причому були бажаючі орендувати 11 місць для розташування пивних палаток (на 4 місця бажаючих не виявилося), на усі місця для торгівлі пресою. Щодо торгівлі морозивом, то бажаючих також не було. Заявки на участь у конкурсі подавали в основному калушани. Лише один — з Войнилова.

Для розміщення палаток для торгівлі друкованою продукцією змагалися по двоє претендентів на місце. При стартовій ціні 200 грн. за ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 803 | Дата: 13.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)