[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Квітень » 13 » Затримали викрадачів металу
00:11
Затримали викрадачів металу

Як повідомив начальник сектору карного розшуку Калуського міськвідділу міліції Олег Магаль, 2 квітня оперативники затримали злочинне угруповання із чотирьох чоловік, яке протягом 2008-2009 років вчиняло крадіжки металу з територій діючих і вже не діючих підприємств «великої хімії», а також з інших об’єктів.

Молодики 25-35-річного віку викрадали чорний метал, титан, мідь, які здавали на пункти прийому металобрухту. Так, центральній районній лікарні крадії завдали збитків більше ніж на 70 тис. грн., викравши чавунну огорожу. Частина огорожі з їх легкої руки пропала і з-під приміщення інженерного корпусу.

Під час слідства з’ясувалося, що двоє із затриманих працюють в одній з охоронних фірм, а двоє інших теж колись були охоронцями і відповідно добре знали всі ходи-виходи на підприємствах, які охороняли. А оскільки викрадачі ще й подбали про інструмент для роботи з металом, то особливих проблем у них не виникало.

Наразі проти молодиків, які перебувають на підписці про невиїзд, порушена кримінальна справа за ст. 185 Кримінального кодексу України. Поки що вони підозрюються у скоєнні семи крадіжок, проте не виключено, що їх було набагато більше.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 783 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]