[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Листопад » 14 » За перший тиждень листопада — три аварії та двоє загиблих
23:08
За перший тиждень листопада — три аварії та двоє загиблих
Як повідомив старший державтоінспектор Калуського ВДАІ Ярослав Серман, листопад лише розпочався, а на автошляхах району та міста вже трапилося три дорожньо-транспортні пригоди, під час яких двоє людей загинуло та декілька було травмовано. У листопаді ж минулого року не було жодної ДТП із потерпілими.
 
До збільшення кількості аварій, за словами державтоінспектора, призводять скорочення світлового дня та погані погодні умови, зокрема дощ, сніг, туман, ну і необережність водіїв та недотримання ними правил дорожнього руху.
 
Так, 1 листопада ДТП трапилася на автошляху між Негівцями та Довгим Войниловом. Водій «Москвича», обганяючи мотоцикл, який повертав, виїхав на зустрічне узбіччя і там з цим транспортним засобом зіткнувся. У результаті аварії водій мотоцикла отримав незначні тілесні ушкодження, водій та пасажири автівки не постраждали.
 
Ще одна аварія трапилася 7 листопада між селами Копанки та Негівці. Тут близько 22.20 автомобіль Деу-Есперо, об’їжджаючи кота, виїхав на зустрічну смугу дороги і вдарився в дерево. Водій цієї автівки загинув на місці, пасажири отримали травми. Також одна людина загинула під час ДТП у Студінці.
 
Листопад для автомобілістів, як бачимо, виявився не дуже щасливим. Проте, за словами Ярослава Сермана, за десять місяців цього року аварій на території міста та району (не враховуються ДТП на дорозі державного значення Стрий — Чернівці Н10) порівняно з аналогічним періодом минулого поменшало, зменшилася також кількість загиблих та травмованих. Якщо за десять місяців 2008 року загинуло 9 осіб, то цьогоріч лише двоє, майже удвоє скоротилася і кількість травмованих — 22 проти 43. Загалом за вказаний період трапилася 81 дорожньо-транспортна пригода, 19 були з потерпілими, двоє чоловік загинуло, 22 — отримали травми.
 
На думку державтоінспектора, зменшення кількості аварій вдалося досягти завдяки підвищенню штрафів, введенню в дію приладу «Візир», встановленню камер відеоспостереження та профілактичній роботі працівників ДАІ.
 
Джерело інформації - газета "Дзвони Підгір'я"
Категорія: Кримінал | Переглядів: 885 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]