[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Листопад » 10 » В Івано-Франківську аптекарів оштрафовано на 46,5 тис. грн
09:57
В Івано-Франківську аптекарів оштрафовано на 46,5 тис. грн
В Івано-Франківську з 2 по 5 листопада 2009 року було проведено 8 перевірок аптек, за результатами яких застосовано штрафних (фінансових) санкцій на суму 46,5 тис. грн. Основними виявленими порушеннями є невідповідність готівки сумі коштів, зазначених у звітах реєстраторів розрахункових операцій (тобто непроведення через РРО), невчасне оприбуткування готівки та наявність необлікованого товару. Крім того, встановлено два факти перевищення роздрібної ціни на лікарські засоби.

Як повідомили у прес-службі ДПА в Івано-Франківській області, 4 мобільні групи, які створені з числа працівників податкової міліції, систематично проводять обстеження суб’єктів господарювання, що здійснюють роздрібну та оптову торгівлю фармацевтичними товарами. Такі обстеження проводять на предмет дотримання СГД граничних роздрібних цін, які застосовуються у значенні, наведеному у порядку формування цін на лікарські засоби медичного призначення, щодо яких запроваджено державне регулювання (затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2009 р. №333).

На 5 листопада 2009 року такі групи провели обстеження 48 аптечних закладів, у 25 з яких виявлена мінімальна кількість противірусних препаратів, а у 17 - немає жодного такого препарату.
 
Джерело інформації - ZAHID.net
Категорія: Кримінал | Переглядів: 734 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]