[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Листопад » 12 » На Прикарпатті від вірусної пневмонії померло ще 4 людей
14:32
На Прикарпатті від вірусної пневмонії померло ще 4 людей
На Прикарпатті за останню добу від вірусної пневмонії померло ще 4 людей. Про це  11 листопада, на брифінгу повідомила заступник начальника Головного управління охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації Зоя Ціхонь.

За її словами, за минулу добу померло 4 особи і загальна кількість померлих уже 29 осіб. «Вчора до обіду померло двоє, а до сьогоднішнього ранку ще двоє, які були у важкому стані, – сказала вона. – Один пацієнт, який помер, дев’ять днів самотужки збивав гарячку і був доставлений у важкому стані».

Всього від початку епідемії в області зареєстровано 96 тис. захворілих. За останню добу захворіло 3200 осіб. «Ця цифра трошки менша, ніж було зареєстровано на вчорашній ранок. – наголосила Зоя Ціхонь. – Третина хворих – це діти. Кількість госпіталізованих – 300 осіб, приблизно така ж сама, як вчора».

Заступник керівника обласного управління охорони здоров’я повідомила, що в реанімаційних відділеннях знаходиться 79 осіб, дорослих – 58, в тому числі 5 вагітних жінок. За її словами 9 людей перебувають на штучній вентиляції легень, п’ятеро з яких у дуже важкому стані.
Категорія: Медицина | Переглядів: 767 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]