[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Вересень » 30
В нашій області проживає 1665 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Службами у справах дітей сформовано банк даних на всіх дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За 9 місяців 2010 року статусу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, набуло 256 дітей.

Усиновлення в області є однією із пріоритетних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, внаслідок якого вони набувають прав рідних дітей та позбуваються статусу дитини-сироти.

На даний час зареєстровано 246 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які підлягають усиновленню, та 44 подружніх пар, які є кандидатами в усиновлювачі. У поточному році 20 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування усиновлено громадянами України.

Традиційною для області формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківсь ... Читати далі »
Категорія: Статистика | Переглядів: 1003 | Дата: 30.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

28 вересня 2010 року проведено сходи громадян Новицької сільської ради, де про зроблене, перспективи розвитку сіл Новиця і Зеленого Яру говорив сільський голова Володимир Головчак. На цьому зібранні побували голова райдержадміністрації Василь Качмар, заступник голови районної ради Іван Кавчак, директор ДП «Івано-Франківськоблавтодор» Володимир Рачкевич, представники Новицької сільської ради, керівники районних служб та управлінь, начальники управлінь та відділів, журналісти.
 
Було заслухано звіт голови Новицької сільської ради, про програму соціально-економічного розвитку Новицької сільської ради на 2011-2015 роки; різне. Актуальні питання і шляхи їх розв’язання у своєму виступі порушили голова РДА Василь Качмар, заступник голови районної ради Іван Кавчак, начальник управління Пенсійного фонду в Калуському районі Ігор Кучма, начальн ... Читати далі »
Категорія: Суспільство | Переглядів: 764 | Дата: 30.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)