[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Вересень » 28
24 вересня 2010 року проведено сходи громадян Луківської сільської ради (с.Лука, с.Цвітова, с.Діброва), де зі звітом про проведену роботу виступив сільський голова Петро Киращук. На цій нараді побували голова райдержадміністрації Василь Качмар, заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення ОДА М.Клим, представники Луківської сільської ради, керівники районних служб та управлінь, начальники управлінь та відділів, журналісти.
 
На порядок денний було винесено такі питання - про звіт голови Луківської сільської ради; про Програму соціально-економічного розвитку Луківської сільської ради на 2011-2015 рр.; різне. Заступнику голови райдержадміністрації Василеві Турчину, начальнику філії «Калуський райавтодор» Дмитрові Чучумаю, голові Луківської сільської ради Петрові Киращуку доручено вирішити питання що ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 688 | Дата: 28.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Держава має займатися екологічними проблемами Калуша, а для цього Калійний завод потрібно вивести в окреме юридичне підприємство і відновити тут виробництво калійних добрив.

Про це повідомив перший віце-прем’єр-міністр України Володимир Сівкович. За його словами, для цього є потрібна сировинна база і кадровий потенціал, а запуск заводу вирішить екологічні питання регіону та дасть поштовх для розвитку економіки. Володимир Сівкович наголосив, що пошук інвестора, який зможе запустити тут енергоефективне виробництво та запровадити новітні технології, має стати спільним завданням для уряду та обласної влади.

За словами першого заступника Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Павла Аврамченка, без відновлення виробництва Калійного заводу вирішити екологічні проблеми в Калуші не вдасться.

«По-переше – це утилізація розсолів у Домбровськ ... Читати далі »
Категорія: Економіка | Переглядів: 1086 | Дата: 28.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)