[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Березень » 1 » В 2011 українці все більше купуватимуть через Інтернет
08:24
В 2011 українці все більше купуватимуть через Інтернет
За дослідженнями експертів в 2011 році українці стали більше довіряти Інтернету, а інвестори зацікавлені у вкладені грошей в електронну комерцію.

Незважаючи на те, що до України нові проекти і технології зазвичай доходять з запізнення, 2010 рік став виключенням. Велика кількість інтернет-сервісів, що запустилися, стали не лише новими для нашого ринку, але й успішними та прибутковими. Інвестори з зацікавленням поглядають на Україну, а користувачі все більше довіряють зручним та швидким електронним платіжним системам.

Головною новинкою стали сервіси колективних знижок, які почали з’являтися в квітні-травні, а сьогодні їх вже більше 10. Вони пропонують користувачам згуртуватися для отримання знижки на різноманітні послуги від салону краси до аквапарку та професійних тренінгів. Якщо збирається необхідна кількість учасників, всі вони отримують знижку мінімум 50%. Система проста та зрозуміла і, що головне, надійна. Ви маєте змогу завжди з’ясувати чи дійсно проходить та чи інші акція. А кількість публікацій в ЗМІ та телеканалах підтверджують достовірність сервісів.

На сьогодні лідером цього ринку в Україні є один з перших проектів Покупон. Вже більше півроку він успішно працює у Львові, а сьогодні запустився ще в одному західному регіоні – Івано-Франківську.

Ключовим є те, що ці системи вигідні не лише користувачам, але й власникам бізнесу, для яких це швидка та зручна можливість прорекламувати свої послуги для широкої інтернет-аудиторії.
Категорія: Статистика | Переглядів: 662 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]