[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Березень » 01
23 лютого 2011 року у залі засідань РДА відбулася нарада за участю представників ГУ економіки ОДА, Калуської РДА, підприємців Калуша і району та фермерів. На порядок денний було винесено питання стосовно цінової політики на деякі продукти харчування. 

Про цінову ситуацію в державі та районі зокрема присутніх проінформувала заступник начальника ГУ економіки ОДА Світлана Шкунда. У своєму виступі вона зупинилася на можливостях і шляхах насичення ринку міста Калуша та району дешевими продуктами харчування, адже третина населення області – люди соціально незахищені. Одним із таких шляхів є підтримка власного виробника, іншим – стабілізація цін на продукти першої необхідності. Тему продовжила заступник начальника ГУ економіки ОДА, начальник відділу з питань цінової політики, розвитку торгівлі та послуг Марія Якимечко. Вона детально розповіла про аспекти здешевлення товарів, зокрема надала інформацію про виробників харчової продукції. За її сл ... Читати далі »
Категорія: Економіка | Переглядів: 662 | Дата: 01.03.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

За дослідженнями експертів в 2011 році українці стали більше довіряти Інтернету, а інвестори зацікавлені у вкладені грошей в електронну комерцію.

Незважаючи на те, що до України нові проекти і технології зазвичай доходять з запізнення, 2010 рік став виключенням. Велика кількість інтернет-сервісів, що запустилися, стали не лише новими для нашого ринку, але й успішними та прибутковими. Інвестори з зацікавленням поглядають на Україну, а користувачі все більше довіряють зручним та швидким електронним платіжним системам.

Головною новинкою стали сервіси колективних знижок, які почали з’являтися в квітні-травні, а сьогодні їх вже більше 10. Вони пропонують користувачам згуртуватися для отримання знижки на різноманітні послуги від салону краси до аквапарку та професійних тренінгів. Якщо збирається необхідна кількість учасників, всі вони отримують знижку ... Читати далі »
Категорія: Статистика | Переглядів: 660 | Дата: 01.03.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)