[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Березень » 30
Сьогодні, 30 березня 2011 року, голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк представив голову Калуської райдержадміністрації Василя Петріва. На заході побував народний депутат Володимир Личук

Михайло Вишиванюк відзначив, що знає Василя Петріва як працьовиту людину, керівника, який у 90-х роках на Калущині займався будівництвом Цвітівської і Добровлянської шкіл, меморіального комплексу Степана Бандери в Старому Угринові, Народного дому в селі Голинь.

«Екзаменом на зрілість» для Василя Петріва є підготовка Калуського району до Великодніх свят», - зазначив очільник області.

Михайло Вишиванюк зупинився на кількох важливих аспектах життєдіяльності району. Так, до 2015 року в кожному селі має бути дитячий садок. Буде продовжено будівництво Боднарівської ЗОШ, спорткомплексу в селі Новиця. Вишиванюк переконаний, що 7 липня 2011 року буде відкрито Народний ... Читати далі »
Категорія: Економіка | Переглядів: 598 | Дата: 30.03.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Повідомляємо, що 8 квітня 2011 року в місті Івано-Франківську відбудеться відбір дітей для участі у півфіналі «Міжнародного конкурсу дитячої пісні «Євробачення-2011». 

Зазначений конкурс проводиться з метою підтримки молодих талантів у галузі популярної музики, заохочення розвитку духу міжнародного змагання серед молодих виконавців. Міжнародний конкурс – це сучасна високоякісна телевізійна передача, створена під егідою Європейської мовної спілки (ЄМС) спільно з дійсними членами ЄМС, як частина телевізійного обміну програмами мережі «Євробачення».

Даний захід буде транслюватися на Першому Національному телеканалі та місцевих і обласних ЗМІ, а також окремими рубриками на Інтернет порталах та журналах.

За додатковою інформацією звертатися до голови організаційного комітету Івано-Франківського відбору, Ганни Крисюк, за телефоном (050) 663-01-32.

... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 748 | Дата: 29.03.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)