[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Березень » 19
Минулого тижня, 2 березня, у залі засідань адміністративного будинку відбувся навчальний семінар для органів молодіжного самоврядування та молодих депутатів "Технологія розробки та написання проектів з молодіжної проблематики”. 

З вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови Калуської РДА Ольга Курпіта, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Калуської РДА Любов Паньків, начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Ростислав Заремба. "Державна молодіжна політика в Україні є пріоритетним і специфічним напрямом діяльності держави та здійснюється в інтересах молодої людини, суспільства, держави, — зазначила Ольга Курпіта. — Держава поставила собі за мету створення соціально-економічних, політичних, організаційних, правових умов та гарантій для життєвого самовизначення, інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді, реалізації її творчого потенціа ... Читати далі »
Категорія: Економіка | Переглядів: 1544 | Дата: 19.03.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

15 березня 2011 року під керівництвом заступника голови – керівника апарату ОДА, голови обласної призовної комісії Романа Струтинського відбулося перше засідання обласної призовної комісії з питань проведення весняного призову юнаків області на строкову військову службу у 2011 році.

Військовий комісар обласного військового комісаріату, полковник І.Боловицьких та його заступник з призову підполковник І.Павлюк ознайомили членів комісії з особливостями весняного призову, планом відправки молодого поповнення до військових частин, а також з планом роботи комісії на увесь період призову. Комісія своїм рішенням скасувала рішення про призов юнаків, які мають захворювання за двома і більше статтями, визначеними наказом міністра оборони України від 14.08.2008 р. №402 «Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України», а також тих, які не мають базової середньої освіти та мали приводи до ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 1419 | Дата: 19.03.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)