[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Жителям Калущини пропонують вступити до лав Партії Регіонів під загрозою звільнення з роботи?
09:26
Жителям Калущини пропонують вступити до лав Партії Регіонів під загрозою звільнення з роботи?

Вчора пройшла чергова сесія районної ради. На засіданні народні обранці розглянули два десятка питань. Розпочали, як годиться з «Різного». Так, представник «Нашої України» Василь Прокопів повідомив про те, що на Калущині проходять збори працівників народних домів та бібліотек на яких від людей, під загрозою звільнення з роботи, вимагають вступити до лав партії Регіонів. Підтримала його і районна бютівка Ольга Сікора

Проте ця інформація одразу ж була спростована головою райдержадміністрації Василем Петрівом. На цьому дискусія по даній заяві припинилася, натомість, щоб уникнути будь-яких непорозумінь, голова районної ради Василь Дзундза запропонував працівникам районної культури звертатися безпосередньо до очільників району. Що ж до інших питань, то найбільше дискусій викликала доповідь про хід виконання «Програми економічного та соціального розвитку району за 9 місяців». Ольга Сікора запропонувала назвати цей звіт «Програмою занепаду», так як ніякого проблиску в жодній сфері районна бютівка не побачила. Натомість, голова райдержадміністрації Василь Петрів залишився задоволений звітом своїх підлеглих.

Джерело інформації - радіо "Калуш ФМ"

Категорія: Політика | Переглядів: 655 | Додав: CHERNISHOV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]