[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Вересень » 4 » Заступник голови ОДА Руслан Гусак ознайомився із проблемами Голиня
00:20
Заступник голови ОДА Руслан Гусак ознайомився із проблемами Голиня
2 вересня 2010 року у селі Голинь Калуського району відбувся схід сільської громади. Сюди завітали: заступник голови облдержадміністрації Руслан Гусак, голова райдержадміністрації Василь Качмар, перший заступник голови РДА Василь Іванишин, заступник голови РДА Ольга Курпіта, заступник голови районної ради Іван Кавчак, керівник апарату райдержадміністрації Галина Синюк, керівники районних служб, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, журналісти.
 
На цьому зібранні Голинський сільський голова Віктор Ляхович розповів про роботу сільської ради щодо вирішення проблемних питань Голиня. Також сільський голова поділився планами, над чим буде працювати сільська рада у 2011-2015 рр.
 
На зустрічі із керівництвом області та району йшла мова не лише про проблемні питання Голиня, але й загалом області та району. Заступник голови облдержадміністрації Руслан Гусак зазначив, що проблема сміття як в державі, так і в області є дуже актуальною, тож у 2011 році в області буде підписано угоду про відкриття заводу з переробки сміття.
 
Керівники установ села Голинь і його мешканці порушували такі питання: про довгобуд – Народний дім, про встановлення майданчика зі штучним покриттям на території Голинської ЗОШ І-ІІІ ст.; фінансування Голинської школи мистецтв; встановлення лежачого поліцейського на дорозі державного значення поблизу пішохідних переходів; заміна вікон в амбулаторії; про ремонти доріг комунального і державного значення, очистку канав; про закріплення дільничного інспектора за сільською радою; викиди в атмосферне середовище із приватного підприємства «Брошнів-Осада» та ін.
 
На цій зустрічі окреслено шляхи вирішення проблемних питань, які порушувалися мешканцями села.
 
Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Суспільство | Переглядів: 711 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]