[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Грудень » 8 » Вістівська команда – чемпіон району з футболу
15:35
Вістівська команда – чемпіон району з футболу
Минулої п’ятниці у районному Будинку культури відбулося нагородження команд-призерів першості Кубка району. У доволі теплій атмосфері вітання та слова подяки на адресу футболістів Калуського району линули із уст представників як районної влади, так і представників футбольної федерації.
 
Виконавчий директор обласної федерації футболу Василь Луцький у привітальному слові наголосив, що, як і скрізь в Україні, мешканці Калуського району люблять футбол. У неділю охочі подивитись цю прекрасну гру йдуть чи не всім селом на стадіон. Цьогоріч, за його словами, на Прикарпатті змагалися понад 360 команд.
 
На жаль, у багатьох селах, за словами Василя Луцького, немає як футбольних команд, так і належних стадіонів. Тож ми повинні приділяти увагу і підвищенню матеріально-технічної бази, і престижності футболу, і здоровому способу життя серед молоді.
 
Віктор Романів, перший заступник голови райдержадміністрації, подякував гравцям і тренерам за цьогорічний футбол, а спонсорам – за фінансову допомогу. Також побажав, щоб у футболістів як на полі, так і в житті було якомога менше жовтих і червоних карток; щоб вони поповнювали ряди команд-учасників чемпіонату України.
 
Заступник голови районної ради Іван Кавчак привітав учасників із футбольними успіхами, при цьому відзначивши, що для футболістів футбол – це спосіб життя. Цей вид спорту, переконаний Іван Кавчак, сьогодні найбільше об’єднує сільську громаду.
 
Нагороди за зайняте перше місце у ІІ групі отримала команда Бабина-Зарічного, друге місце – у команди із села Довге Калуське, третє місце посіла команда із Грабівки. У І групі ІІІ місце отримала команда села Тужилова, друге – сівко-калуська команда, перше місце – вістівська, яка і стала чемпіоном району. Однак у боротьбі за Суперкубок команда з Вістови поступилася боднарівській, яка до завойованого Кубка району отримала й Суперкубок - 2009.
 
Голова федерації футболу Калуського району Володимир Луцький нагородив кращого воротаря цьогорічного футбольного чемпіонату Василя Матіїшина, кращого захисника Ігоря Качура, кращого півзахисника Богдана Пілянського, кращого форварда Романа Куцелу та суддю Юрія Богдана.
 
Із сольним співом виступили: Тетяна Боєчко, Володимир Кушнір, Юлія Іваницька, Володимир Василів. "Народний кум” Олександр Новосад прочитав бувальщини на теми футболу. Футбольним гравцям свій спів демонстрував колектив "Зорецвіт” (керівник Вікторія Дурбак), а колектив "Лілея” (керівник Тетяна Багринівська) – показав грацію і пластику тіла у танці.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1187 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]