[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Вересень » 21 » У водіїв-штрафників відбиратимуть авто
22:32
У водіїв-штрафників відбиратимуть авто
У водіїв, що не сплатили 10 і більше штрафів за порушення правил дорожнього руху, будуть конфісковувати автомобілі.
 
Луценко пояснив, у яких випадках у водіїв відбиратимуть автоПро це сьогодні, 21 вересня, під час прес-конференції в Запоріжжі заявив міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко. За його словами, нововведення буде впроваджене МВС спільно з Державною виконавчою службою і торкнеться автовласників, що не сплатили 10 і більше штрафів. "Мова йде про тих, хто не заплатив по 10 і більше штрафів. Прийнято рішення, що спільно з виконавчою службою співробітники ДАІ вилучатимуть авто і виставлятимуть його на продаж, щоб компенсувати несплату штрафів ", - заявив Луценко.

Як повідомлялося, у деяких областях України вже почали практикувати конфіскацію автомобіля за порушення правил дорожнього руху. Так, у Дніпропетровській області Держвиконавча служба вже видала кілька постанов на арешт майна неплатників. За даними ДАІ, у чорному списку станом на серпень-місяць перебувало 50 іномарок області, а загальний борг їх власників - майже чверть мільйона гривень.
 
Джерело інформації - газета "Новинар" 
Категорія: Суспільство | Переглядів: 740 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 2
21.09.2009
2. okik [Матеріал]
Душу еще зибарайте у нас .Черти рогатые!!! Алкаши !

21.09.2009
1. Chicot [Матеріал]
Сейчас на трассе Киев-Львов ментов видимо-невидимо. Стоят в основном в засадах, как и раньше, и ловят на знак 50. Но как!!! Стоят как правило сразу же после перекрестков, где знак 50 или70 уже не действует. В случае, если начинаете задавать вопросы, начинают спрашивать про страховку (что запрещено), провнерять оборудование (что не рекомендуется) и парить мозги. Потом объясняют, что всего надо оформят какой-то непонятный протокло и езжайте с миром. Не к добру.

Придется начинать войну.


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]