[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Грудень » 6 » У Старому Угринові згоріла новобудова
11:53
У Старому Угринові згоріла новобудова
У ніч з 2 на 3 грудня, як повідомили в ГУ МНС Калуського району, в с. Старий Угринів згоріла двоповерхова новобудова з цокольним поверхом.
 
Причина пожежі — тривіальна — коротке замикання в електромережі. Біля будинку була невелика прибудова, в якій розміщувався котел для обігріву помешкання. Саме через нього і сталася пожежа. Вогонь знищив дерев’яні конструкції даху, перекриття верхнього поверху, вікна, двері, частково підлогу, речі домашнього вжитку, меблі, пошкоджено стіни будинку, словом все, що було нажите за роки важкої праці.
 
На щастя, у вогні не постраждали люди. Господиня вчасно прокинулася і побачила в коридорі дим. Разом з чоловіком спершу вивели на вулицю троє малих дітей-дошкільнят, потім заходилися рятувати майно. До приїзду пожежної машини гасити пожежу допомагали сусіди. Але вогонь завдав господарям чималих матеріальних збитків.
 
Працівники пожежної служби застерігають: порушення правил пожежної безпеки часто призводить до біди, і просять населення уважно ставитися до всього, що пов’язано з вогнем.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 833 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]