[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Вересень » 10 » У Довгому Войнилові говорили про розвиток села
10:25
У Довгому Войнилові говорили про розвиток села
8 вересня 2010 року у селі Довгий Войнилів Калуського району проведено сходи громадян сільської ради. Сюди завітали: заступник начальника Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Володимир Козленко, заступник голови РДА Василь Турчин, представники Довговойнилівської сільської ради, керівники районних служб та управлінь, начальники управлінь та відділів, журналісти.
 
Голова Довговойнилівської сільської ради Ольга Бойчук розповіла про зроблене нею на посаді сільського голови, акцентувала увагу на проблемних питаннях, які вирішуватиме сільська рада. Вона також детально зупинилася на Програмі соціально-економічного розвитку Довговойнилівської сільської ради на 2011-2015 рр.
 
Про інвестиційний клімат, наповнення сільського бюджету говорили заступник начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Володимир Козленко і заступник голови РДА Василь Турчин.
 
Жителі порушували у своїх питаннях ряд проблем. Тож сільському голові Довговойнилівської сільської ради Ользі Бойчук доручено вжити заходів щодо вирішення питання ремонту комунальних доріг, прокопки і прочистки канав на території сільської ради; вирішити питання встановлення вуличного освітлення на території сільської ради; залучення інвестицій в розвиток території сільської ради; а також вирішити порушені жителями села питання під час проведення зборів жителів і поінформувати заявників про вжиті заходи щодо їх вирішення.
 
Заступнику голови райдержадміністрації Василеві Турчину, сільському голові Довговойнилівської сільської ради Ользі Бойчук спільно з управлінням промисловості та розвитку інфраструктури ОДА доручено вивчити питання щодо відкриття додаткових рейсів «Калуш – Довгий Войнилів».
 
Джерело інформації - інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Суспільство | Переглядів: 894 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]