[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Грудень » 18 » Тиждень нарад та колегій в органах влади
22:39
Тиждень нарад та колегій в органах влади
В понеділок, 14 грудня, відбулася нарада голови райдержадміністрації Василя Іванишина з головами селищної та сільських рад.
 
Про стан забезпечення якісної містобудівної документації Калуського району висловилися головний архітектор району Галина Джага і заступник начальника управління містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Капак.
 
Про стан здійснення заходів з підготовки і проведення в районі виборів Президента України доповів Ігор Баран, керівник апарату райдержадміністрації.
 
Віктор Романів, перший заступник голови райдержадміністрації, розповів про рейтингову оцінку населених пунктів Калущини.
 
У вівторок, 15 грудня, у приміщенні районного Будинку культури відбулася нарада за участю голови районної ради Василя Прокопіва, першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Романіва, працівників територіального центру з обслуговування одиноких та перестарілих управління праці та соціального захисту райдержадміністрації.
 
Перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Романів подякував за роботу працівникам тер центру, адже саме вони докладають зусиль для того, щоб одинокі та перестарілі люди нормально себе почували, були забезпечені усім необхідним. Він зазначив, що і під час президентських виборів ці особи повинні зробити свій громадянський вибір – взяти участь у голосуванні.
 
Директор територіального центру з обслуговування одиноких та перестарілих Борис Курас подякував за зроблене в цьому році, наголосив на тому, що суттєво покращилась робота з обслуговування одиноких та перестарілих. Так, на початку року на обслуговуванні перебувало понад 520 осіб, а сьогодні уже 607 людей, тоді як працівників залишилась така сама кількість, що й на початку року.
 
Завідувач юридичного сектору апарату Калуської РДА Наталя Гривнак акцентувала увагу працівників терцентру на особливостях виборчого законодавства, зокрема щодо участі людей з обмеженими можливостями у реалізації своїх прав під час голосування.
 
У середу, 16 грудня, працівники Калуського міськрайонного відділення Державного казначейства провели семінар-нараду з бухгалтерами установ, організацій Калуського району та міста Калуша.
 
На нараді порушувались питання проведення розрахунків до 25 грудня та завершення бюджетного року, фінансові питання стосовно наступного, 2010 року.
 
Начальник міськрайонного відділення Галина Дідоха окреслила основні завдання, з якими потрібно впоратись для завершення бюджетного року. В першу чергу, наголосила вона, необхідно проплатити захищені статті видатків. Так, прострочені заборгованості за енергоносії для міського бюджету є актуальними, в бюджетах районних установ такої заборгованості немає.
 
Працівники Калуського міськрайонного відділення Державного казначейства акцентували увагу присутніх на змінах, внесених до постанов Кабміну, на правильному веденні бухгалтерської документації, фінансовій звітності. Також було наголошено на тому, що необхідно використати до кінця бюджетного року місцевим бюджетам (сільським радам) кошти, що є у них на рахунку.
 
Підсумовуючи семінар-нараду, Галина Дідоха подякувала усім за спільну роботу, побажала гарних прийдешніх свят.
 
У четвер, 17 грудня, відбулося засідання колегії Калуської райдержадміністрації. На засіданні були присутні: керівництво райдержадміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району.
 
Про хід виконання Програми підтримки малого підприємництва в Калуському районі на 2009-2010 роки розповів заступник голови райдержадміністрації Василь Турчин. Він також окреслив основні положення стосовно проекту програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2010 рік.
 
Про хід виконання районної Програми подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2008-2010 роки доповіла Світлана Кіндрат, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації.
 
Директор Калуського міськрайонного центру зайнятості Світлана Довганич повідомила президію та присутніх на засіданні колегії про виконання Програми зайнятості населення Калуського району за 2008–2009 роки.
 
Про стан здійснення заходів з підготовки і проведення в районі виборів Президента України доповів Ігор Баран, керівник апарату райдержадміністрації.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 783 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]