[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Грудень » 17 » По всій території України штормове попередження
11:25
По всій території України штормове попередження

Метеорологи оголосили штормове попередження по всій території України. Протягом 17-19 грудня синоптики очікують хуртовини, сильні снігопади, шквальний вітер.

Погіршення погоди зумовлене переміщенням через Чорне море активного циклону і надходженням в Україну холодного арктичного повітря. В акваторії Азово-Чорноморського басейну посилення вітру досягне 25-30 м/с, висота хвиль в Чорному морю - 30-50 дм, Азовському - 15-20 дм. Очікується сильна завірюха при видимості 200-500 м, обмерзання суден.

Сильні снігопади прогнозують на Львівщині, на дорогах – ожеледиця, вітер південно-східний 15-20 м/с, хуртовини, місцями - утворення снігових заметів. Негода накриє і Луганщину, там розпочнуться сильні снігопади, завірюхи, посилення південно-східного вітру до 15-22 м/с.

Продовження снігопадів очікує і на Одеську область, де 16 грудні були закриті три траси, утворився величезний 6-кілометровий затор на трасі до Іллічівська, знеструмлені 37 населених пунктів.

Рятувальники звернулися до населення з проханням бути вкрай уважними і обережними та дотримуватись правил безпеки життєдіяльності. Водіям транспортних засобів порадили за можливості утримуватися від поїздок за умов засніженості доріг та ожеледі.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 627 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]