[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Грудень » 22 » Питання про підготовку до виборів у районної влади на контролі
08:58
Питання про підготовку до виборів у районної влади на контролі
Голова райдержадміністрації Василь Іванишин видав розпорядження від 11 грудня 2009 р. №513 "Про здійснення в районі заходів з підготовки і проведення чергових виборів Президента України”.
 
Цим розпорядженням координується виборчий процес на Калущині, передбачено план роботи та підготовки до виборів. Також, згідно з цим розпорядженням, затверджено склад районної робочої групи з питань сприяння органам виконавчої влади та місцевого самоврядування у здійсненні ними своїх повноважень на період підготовки і проведення чергових виборів Президента України.
 
Так, 9 грудня була проведена нарада із секретарями сільських рад, а 14 грудня – із головами сільрад, на яких окреслено основні питання щодо організації президентських виборів.
 
17 грудня питання стосовно проведення виборів було на порядку денному на засіданні колегії районної державної адміністрації, на якому доповідач – керівник апарату райдержадміністрації Ігор Баран проаналізував стан справ щодо підготовки до виборів у Калуському районі, мережу виборчих дільниць.
Категорія: Політика | Переглядів: 892 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]