[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Грудень » 13 » Новорічно-різдвяні шпалери для робочого стола
15:51
Новорічно-різдвяні шпалери для робочого стола

Два дні назад адміністрація ІнформПорталу Калуського району отримала на свою поштову скриньку листа від постійного користувача нашим порталом, Івана К. В даному листі зазначається, що було б не погано, якщо б у фотогалереї порталу був відведений окремий розділ під шпалери для робочого стола.

Пропозиція Івана К. була розглянута невідкладно і тому від сьогодні та надалі у нашій фотогалереї є присутній відповідний розділ "Обої для робочого стола", в якому адміністратори, модератори, а також решта зареєстрованих користувачів мають можливість розміщувати свої кращі шпалери для робочих столів ваших ПК та ноутбуків. Наразі у даному розділі існіє лише одна категорія "Новорічно-різдвяні шпалери", решта категорій додаватимемо в процесі роботи.

Також, адміністрація нашого порталу, дякує Іванові за хорошу пропозицію для розвитку порталу. А Вам шановні користувачі порталу зауважує, що Ви завжди можете висвітляти нам свої пропозиції розвитку ІнформПорталу Калуського району через відповідну форму "Зворотнього зв'язку". Ми чекаємо на ваші листи!

Категорія: Новини порталу | Переглядів: 1427 | Додав: CHERNISHOV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]