[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Грудень » 22 » На новорічно-різдвяні свята - без петард
08:52
На новорічно-різдвяні свята - без петард
На початку грудня з метою попередження нещасних випадків, травмування громадян, заподіяння їм психологічної та моральної шкоди голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук видав розпорядження про заборону продажу та використання в області піротехнічних засобів.
 
Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста Калуша, розпорядження про заборону використання петард та інших вибухонебезпечних пристроїв під час святкування новорічних та різдвяних свят 14 грудня підписав Калуський міський голова Ігор Насалик.
 
Згідно з цим документом, до 24 грудня відповідним структурам слід провести позапланове обстеження ресторанів, кафе та інших закладів, де масово проводитимуться новорічні святкування, та перевірити дотримання власниками закладів правил протипожежної безпеки. При виявленні порушень правил пожежної безпеки власникам закладів, в яких масово проводитимуться святкування, видаватимуться приписи щодо усунення виявлених недоліків та до початку святкування новорічних свят здійснюватиметься контроль за їх виконанням.
 
Протягом святкування новорічних і різдвяних свят буде заборонена реалізація в торгових точках та використання в громадських місцях, а також в місцях масового відпочинку петард та інших вибухонебезпечних пристроїв. Координація роботи та узагальнення інформації щодо виконання даного розпорядження покладена на управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради.
 
Джерело інформації - газета "Дзвони підгір'я"
Категорія: Суспільство | Переглядів: 765 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]