[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Грудень » 28 » Кандидатські ялинки допоможуть хворим дітям
09:58
Кандидатські ялинки допоможуть хворим дітям
Доброчинний аукціон ялинок від кандидатів у президенти провели у Києві. Найбільше, 3 тисячі доларів, виручили за лісову красуню, яку передали від чинного глави держави. Її купив голова донецької обласної організації «Нашої України», бізнесмен Антон Клименко. Сказав, що поставить ялинку у своєму офісі. Усі зібрані кошти (а це 9600 доларів) передадуть на потреби 270 хворих малюків, що живуть у сиротинці «Діти о. Михаїла» на Буковині.

Ялинка від Президента Віктора Ющенка називається «Гармонія». Прикраси на ній виготовлено із колосків, соломи, борошна, калини, маків, волошок, свіжих фруктів. Представляла ялинку співачка-депутат Оксана Білозір.

Ялинка кандидата у президенти Сергія Тігіпка була «техногенною» - зі сталі; на ялинці Юлії Тимошенко розмістився символ наступного року – тигр із косою-бубликом. Василь Противсіх замість гірлянд повісив шарфики зі своєю виборчою атрибутикою. Арсеній Яценюк прислав ялинку розміром у долоню. Олександр Пабат на свій «лот» помістив портрети інших кандидатів. Проблема була з ялинкою від Людмили Супрун - МНСники боялися, щоб вона не загорілася.

А ось суми, які «вторгували» за ялинки інших кандидатів: Тігіпко – 2500 доларів, Тимошенко – 1100, Мороз – 700, Костенко – 600, Яценюк – 500, Симоненко – 400, Богословська – 300, Ратушняк – 300, Противсіх – 200 доларів. Кандидати у президенти Анатолій Гриценко і Віктор Янукович своїх робіт не прислали.
 
Джерело інформації - газета "Високий Замок"

Категорія: Суспільство | Переглядів: 605 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]