[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Вересень » 14 » Кандидати на пост президента почали воювати за серця виборців
23:04
Кандидати на пост президента почали воювати за серця виборців
Після літніх відпусток кандидати у президенти активізувалися із новими силами. Не чекаючи старту офіційної кампанії, вони вже воюють за серця виборців.

Щоб закарбуватися у свідомості людей, першими на рекламних щитах з'явилися нові кандидати, аби згодом не загубитися у великому потоці виборчої кампанії.

Їм до того ж треба ризикувати, аби виділитись. Звідси, приміром, незвичні кольори реклами Яценюка. Але головна ідея цих мілітаристських плакатів, на думку політолога і рекламіста Романа Паламарчука – це очікування, що саме вони відображатимуть ситуацію в Україні у січні.

Це, можливо, елемент стратегії, яка будувалася на припущенні, що з наближенням виборів ситуація в економіці і в політиці буде настільки нестабільною що це буде сприйматися як передвоєнний стан. При цьому Яценюк додає світла в плакати, натякаючи, що тільки він це світло і проллє.

Нові кандидати стукають до сердець виборців у нові способи. Наприклад, через телефон. Експерт з політтехнологій Олег Покальчук зазначає, що Віктор Янукович вдається до прийомів, якими раніше користувався мало. Наприклад, цитує поезію.

Завдання Юлії Тимошенко, як людини при владі, - поліпшити до виборів економічну ситуацію. Що вона працює над цим - говорить своїми плакатами. Водночас, у кожному з них нагадує, що цілковитої влади у неї немає, і їй заважають. На думку експерта, так прем'єр намагається пояснити, чому в неї, можливо, не все виходить. Ролики Тимошенко, зазвичай, адресовані конкретним професійним групам.

Відеозвернення Володимира Литвина технічно виконані професійно, каже експерт. Ось тільки саме завдання, на його думку, чітко не сформульоване: "Я дам країні шанс".

Віктор Ющенко на плакатах з'являється здебільшого з державними символами. І це не тільки вимога статусу, а й головна ідея передвиборчої стратегії, вважає експерт. Це підтверджують і соратники Ющенка. Мовляв, ідея зберегти незалежність і буде головним козирем Ющенка на виборах.

Загалом кожен з основних кандидатів уже визначився із своєю нішею. Є тільки дрібні помилки у рекламі.
 
Джерело інформації - Телевізійна Служба Новин
Категорія: Політика | Переглядів: 773 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
15.09.2009
3. Заинтересованный [Матеріал]
Газетки Яценюка, - нужная вещь! Я бегаю принтеры заправляю, так очень даже приветсятвую раздачу бесплатной макулатуры!

14.09.2009
2. Ланселот [Матеріал]
Клас. Янук, котрий читає вірші в радянському стилі (поет-то сталінський і писав про Даунбас, тут експерт помилився, цей спіч тільки для донецьких совків), Литвин з Ющенком, як завжди, рятують Україну. Класно нарятували. Один плагіатор, другий.... ну що там казати, Бджоляр.

Найграмотніша реклама, як завжди, у Юлі. В усякому разі, вона дієва і не заважає тим, хто не любить Юлю. Бо "агітація" Кіндерсюрприза (нове прізвисько - Бойовий Кролик) Яценюка просто уже дістала. В суботу на площі в декілька гектарів п'ять разів наштовхувався на мерзенні на вигляд "нужники" від Яценюка, в кожному з яких пару молодих нероб пробували втюхати людям газетки. Майже ніхто не брав, але це повторювалося тільки на одній вулиці три рази на три квартали! Вдумайтеся, панове. Ці страшенні плакати, де молодь чомусь ідентифікується з голубим кольором (помилка по Фрейду, може у Кролика таки є якісь збочення?), тисячі палаток, купа молодих нероб, як видно, тих, хто у вуз не поступив. А тепер порахуйте, скільки це коштує. А враховуючи, що Кіндерсюрприз - ставленник Ющенка, то береться це все, найвірогідніше, з нашої з вами кишені.
Та й просто скажено обридає. Я від п'ятої "солодкої парочки" відмахнувся вже зі злістю, проходжу пару метрів, і знову щось мені в руки сунуть. Я визвірився, а на мене перелякано дивиться хлопчина-підліток із якоюсь рекламою. Я вже вибачився, взяв рекламу. Довели, кролики кляті.


14.09.2009
1. Василь, Львів [Матеріал]
уберіть цього жабеня з президентських перегонів. Бо вся Україна буде смугастою, як при комуняках...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]