[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Вересень » 24 » Калуська РДА оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
10:08
Калуська РДА оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
Калуська районна державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантних посад. Перелік вакантних посад:
 
1. Тимчасово вакантної посади головного спеціаліста організаційного відділу апарату районної державної адміністрації (на час відпустки по догляду за дитиною основного працівника) Вимоги до кандидатів: - громадяни України, які мають повну вищу освіту ( документознавець, діловод) відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; - стаж роботи за фахом в державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; - вміння працювати на комп'ютері (робота з програмами МS Word та MS Exel).
 
2. Тимчасово вакантної посади провідного спеціаліста з питань звернення громадян загального відділу апарату районної державної адміністрації (на час відпустки по догляду за дитиною основного працівника). Вимоги до кандидатів: - громадяни України, які мають повну вищу освіту ( документознавець, діловод) відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; - стаж роботи за фахом в державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; - вміння працювати на комп'ютері (робота з програмами МS Word та MS Exel).
 
3. Вакантної посади головного спеціаліста відділу з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності районної державної адміністрації. Вимоги до кандидатів: - громадяни України, які мають повну вищу освіту (економічна) відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; - стаж роботи за фахом в державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; - вміння працювати на комп'ютері (робота з програмами МS Word та MS Exel).
 
4. Вакантної посади головного спеціаліста з питань енегрожбереження відділу соціально-економічного розвитку управління економіки районної державної адміністрації. Вимоги до кандидатів: - громадяни України, які мають повну вищу освіту (економічна) відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; - стаж роботи за фахом в державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; - вміння працювати на комп'ютері (робота з програмами МS Word та MS Exel).
 
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії райдержадміністрації такі документи: - заяву про участь у конкурсі, в якій зазначаються, що заявник ознайомлений із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби ; - заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; - дві фотокартки розміром 4х6 см.; - копії документів про освіту; - відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів своєї сім”ї за попередній рік; - копії першого та другої сторінок паспорта громадянина України.
 
Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов'язків, розміру оплати праці і перелік питань на іспит для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надає кандидатам сектор з питань кадрової роботи апарату районної державної адміністрації.
 
Документи кандидатів приймають протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу. До документів можна подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.
 
Подати заяву та інші документи, а також одержати перелік питань на іспит можна за адресою : м. Калуш, вул. Шевченка, 6, кабінет №10, тел. 6-52-15.
 
Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1119 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]