[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Грудень » 14 » Ігор Насалик пояснив, чому Українська партія висунула Зеновія Митника на посаду голови облради
13:07
Ігор Насалик пояснив, чому Українська партія висунула Зеновія Митника на посаду голови облради
За словами Ігора Насалика, 24 листопада 2010 року, за день до першої сесії обласної ради, о 15.00 у нього в кабінеті відбулася зустріч усіх 14 представників Української партії, які пройшли до обласної ради, з головою обласної організації ВО «Свобода» Олександром Сичом.
 
Олександр Сич повідомив, що вже досягнута домовленість про створення коаліції з національно-демократичних сил, поділені посади голови облради та його заступників, а також голів депутатських комісій. Після цього Олександр Сич запросив Українську партію до співпраці і поїхав до обласного центру. О 17.00 того ж дня до Калуша навідався міністр охорони здоров’я Зеновій Митник і пообіцяв Українській партії за підтримку його кандидатури на посаду голови облради посаду першого заступника голови облради та екологічну комісію.
 
Що саме відбулося на першій сесії облради достатньо детально повідомлялося у місцевих ЗМІ. Українська партія підтримала Зеновія Митника. Головою облради став Олександр Сич. Ігоря Насалика за «порушення статутних норм та зраду інтересів Української партії» відкликали з посади голови Центральної ради партії.
 
На цьому тижні Ігор Насалик так прокоментував цю ситуацію:
 
- Ви пригадуєте, останні чотири роки головою обласної ради був представник національно-демократичних сил Ігор Олійник. Калуш за весь цей час отримав з області аж цілий «бублик». І це незважаючи на те, що наше місто досить суттєво поповнює обласний бюджет. Ми вважаємо, що на такій посаді повинен бути не політик, а господарник, який грамотно, ефективно і справедливо розпоряджатиметься наявними ресурсами. І якраз таким є безпартійний Зеновій Митник. Він «на голову» вищий від того ж Олександра Сича як управлінець. Ще раз хочу наголосити: Українська партія йшла до облради не політикою займатися, а прагматично і цілеспрямовано працювати на інтереси нашого міста. Ну а що стосується меншості чи більшості в обласній раді, то час покаже, де згодом буде Українська партія. Що ж до мого головування в Українській партії, то це питання вирішуватиметься на з’їзді партії 18 грудня 2010 року. Але вже зараз можу вас запевнити, що непорозуміння, яке дуже активно обговорювалося у ЗМІ, на сьогодні вичерпано.

Джерело інформації - газета "Дзвони Підгір'я"

Категорія: Політика | Переглядів: 831 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
14.12.2010
8. Роман [Матеріал]
Калушанин +1
Добре сказав, осточертіла уже ця політика.Про людей хто подумає? Закінчились вибори приступайте до роботи, а то Ви не тим займаєтесь чим потрібно

14.12.2010
7. Калушанин [Матеріал]
Я незнаю хто такий Митник і незнаю хто такий Сич.Але якщо те що написано в даній статі правда - то позиція Насалика зрозуміла.Навіщо підтримувати того, хто роздав уже всі посади.А Калуш, як зона екологічного лиха, просто потребує свого представника.

14.12.2010
6. Тернопіль [Матеріал]
та вони нас навіть в Тернополі не підтримували, я сама здивувалась

14.12.2010
5. І де ж та правда? [Матеріал]
а ти як хотів? Аби Партія регіонів підготовила Податковий кодекс, а Свобода підтримувала людей під час страйку проти того ж Подат. кодексу

14.12.2010
4. Степан [Матеріал]
А я і не знав, що "Свобода" має якесь відношення до ПР.Тепер я розумія чому на майдані, коли підприємці страйкували проти нового Податкового кодексу, їх підтримували лишень придставники "Батьківщини".

14.12.2010
3. Ну ти і смішний [Матеріал]
і не напишуть, людям це не цікаво, значно цікавіше читати як брудом мера Калуша поливають.

Як то кажуть - людям цікаво, а комусь з того непогана вигода


14.12.2010
2. Василь [Матеріал]
ти кажеш, що кинули Насалик
та ти подивись, як кинули народ
і зоч один ЗМІ про це написав?

14.12.2010
1. І де ж та правда? [Матеріал]
Підтримати кандидатуру Зеновія Митника Ви вважаєте зрадою? Кажете змова Януковича і Насалика - дурниці.... ну піарились перед виборами говорили небилиці, але вибори закінчились, хватить людей обманювати....

А хто такий Олександр Сич? Голова обласної організації ВО "Свобода"? А хто такі ВО "Свобода"? Та уже нікому не секрет, що це та ж сама Партія регіонів в опозиції.

Ну і де ж та правда. Вигнання Насалика з партії не через підтримку Митника.... а через те, що свою місію він виконав, він гарно провів Українську партію не лише до Калуської міської ради, а й до Калуської районної ради.... на цьому місія мера скінчилась.

Тепер йому кажуть "Бувай"........ Хоча мабуть він не перший і не останній.....


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]