[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Жовтень » 19 » До кінця тижня бригади РЕМу повністю відновлять електропостачання
13:38
До кінця тижня бригади РЕМу повністю відновлять електропостачання

В понеділок, 19 жовтня, у залі засідань Калуської райдержадміністрації відбулась нарада під головуванням очільника Калуської РДА Василя Іванишина із сільськими та селищним головами, керівниками підприємств та установ Калуського району.

Перший сніг наробив чимало лиха
 
Минулого тижня перший сніг завдав чимало клопоту жителям Калуського району, як і багатьом іншим регіонам. В ніч на Покрови сніг поломив гілля дерев, як наслідок, поламані лінії та стовпи електропередач. Тож бригадам РЕМу, Укртелекому, райавтодор довелося цілодобово працювати. Доповідаючи про стан відновлення електроенергії в населених пунктах Калущини, начальник РЕМу у Калуському районі Олег Тутка відзначив, що станом на сьогодні без світла залишаються 4 населені пункти, частково не мають світла кілька сіл. Немає світла в двох школах – в Середньому Угринові та Перекосах.
 
Минулого тижня у Калуському районі працювало десять бригад. На допомогу приїхали з Івано-Франківська і Тлумача. Сьогодні допомагатиме бригада РЕМу з Галича.
 
А в двох селах Кропивнику та Старому Угринові охочі поживитися на біді поцупили обірвані лінії електропередач. За словами Олега Тутки, до кінця тижня бригади РЕМу повністю відновлять електропостачання.
 
Голова РДА Василь Іванишин доручив службам Калуського району якнайшвидше закінчити відновлення електропостачання, телефонного зв’язку, привести дороги до належного стану (обрізати дерева, кущі, які близько дороги та ліній електропередач тощо).
 

Щоб взимку було тепло

 
Голова райдержадміністрації наголосив, що всі установи бюджетної сфери повинні бути готовими до опалювального сезону,  і це питання через тиждень буде слухатись на колегії РДА.
 
Джерело інформації - інтернет-представництво Калуської райдержадміністрації
Категорія: Суспільство | Переглядів: 690 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]