[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Жовтень » 26 » Державний реєстр виборців визнано кращим IT-проектом 2009 року
13:23
Державний реєстр виборців визнано кращим IT-проектом 2009 року
В Україні найкращим IT-проектом 2009 року загальнодержавного рівня визнано Державний реєстр виборців. Нагородження з врученням пам’ятного знака відбулося 22 жовтня 2009 року у Виставковому комплексі “АККО Інтернешнл”. Нагороду отримала заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна.

Як повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК, у рамках конференції визначаються проекти-переможці року в галузі інформаційних технологій.

На урочистостях було зазначено, що побудована на основі технологій Cisco інформаційна система “Державний реєстр виборців” використовується для обліку виборців у масштабах всієї країни.

Система дає можливість здійснювати включення до Держреєстру всіх виборців, незалежно від їх місцезнаходження, забезпечує цілісність даних і однократність включення виборців до реєстру. У проекті використані найсучасніші засоби захисту від несанкціонованого доступу, зловживання доступом і незаконним використанням персональних даних.
 
Компанія Cisco Systems Inc. – світовий лідер у галузі мережевих технологій – щорічно проводить спеціалізовані конференції з питань інформаційних технологій.
 
Джерело інформації - інформаційне агенство УНІАН
Категорія: Статистика | Переглядів: 736 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]