[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Грудень » 23 » Депутати райради внесли зміни і доповнення в районний бюджет
15:29
Депутати райради внесли зміни і доповнення в районний бюджет
22 грудня відбулася остання в цьому році сесія Калуської районної ради. На сесію було винесено важливі питання. Так, зокрема про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Калуського району на 2009 рік доповів заступник голови райдержадміністрації Василь Турчин.
 
Заступник голови райдержадміністрації Дмитро Жекало розповів про районну програму охорони навколишнього середовища в Калуському районі на 2009 – 2010 роки.
 
Начальник управління праці та соціального захисту райдержадміністрації Галина Базюк представила на розгляд депутатам районну програму соціальної підтримки та реабілітації інвалідів зору на 2010 – 2014 роки.
 
Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців поточного року доповіла начальник фінансового управління Людмила Федун. Також вона окреслила зміни і доповнення в районний бюджет.
 
Заступник голови районної ради Іван Кавчак проаналізував стан виконання рішень районної ради і повідомив про план роботи районної ради у майбутньому, 2010, році. Також було заслухано й інші питання та підтримано депутатами на сесії районної ради.
Категорія: Політика | Переглядів: 651 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]