[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Грудень » 11 » А у Боднарові відкрито спортивний майданчик
12:02
А у Боднарові відкрито спортивний майданчик
Голова облдержадміністрації взяв участь у відкритті спортивного майданчика зі штучним покриттям у селі Боднарів. Міні-футбольне поле розпочали споруджувати ще в червні цього року. Тож завдяки спільним зусиллям громади, районної та обласної влади, а також меценатів, менш як за півроку у Боднарові з’явився міні-стадіон. З місцевого бюджету на облаштування цього об’єкту використано 45 тисяч гривень. Спортивний майданчик зі штучним покриттям стане у пригоді місцевим футболістам, адже вони матимуть можливість проводити тренування і взимку. В пригоді стане майданчик і всім любителям спорту, тут можна буде проводити уроки фізкультури.
 
— На заняття футболу в секцію приходять чимало хлопців. Всі вони замість того, щоб сидіти за комп’ютерами чи пити пиво, зайняті спортом, — говорить тренер-викладач філії Калуської ДЮСШ у селі Боднарів Зіновій Луцький.
 
Тему здорового способу життя підтримав і голова Калуської РДА Василь Іванишин: — Той народ, який не хоче вкладати кошти в ліки та лікарняні ліжка, повинен вкладати їх у спорт.
 
Найближчим часом у Калуському районі з’явиться ще один такий спортивний майданчик, після Нового року ми відкриємо його у селі Тужилів. На відкриття майданчика завітали ледь не всі хлопці села. Кажуть, міні-футбольне поле не пустуватиме, бажаючі пограти на ньому вже записуються в чергу. Учень 7 класу Боднарівської школи Павло Луцький один з перших, хто випробував штучний газон міні-футбольного поля. Від нього хлопець залишився у захваті: "Нарешті аж тепер ми маємо велику можливість гарно тренуватися хоч кожен день, а не шукати собі місця, де можна було б пограти в футбол. Тепер у нас буде сучасний майданчик, на якому грати — одне задоволення”. До речі, перший гол у Боднарівські ворота забив голова ОДА Микола Палійчук. Вітаючи громаду села із відкриттям спортивного майданчика, голова облдержадміністрації зазначив: "Ми поставили за благодійні кошти вже більше сорока міні-футбольних полів в області, для встановлення таких же спортивних майданчиків уже є більше ста готових площадок. Громади сіл своїми силами зробили основу під встановлення штучних полів, встановили огорожу й освітлення навколо майбутніх майданчиків”.
 
Микола Палійчук побажав хлопцям села Боднарів у майбутньому ставати чемпіонами не тільки району, але й області та України. "Зранку до вечора займайтеся на площадці, грайте у футбол, тому що для нас важливо, щоб українці росли здоровими”, — наголосив він. А щоб учні мали чим грати в свою улюблену гру, Микола Палійчук вручив капітану шкільної команди два комплекти футбольних м’ячів як для великого, так і для міні-футболу. Комплект м’ячів подарував й меценат пан Різничук. Відкриття і церемонію освячення спортивного майданчику провів отець Ярослав.
 
Джерело інформації - газета "Вісті Калущини".
Категорія: Суспільство | Переглядів: 885 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]