[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Квітень » 10
У понеділок, 4 квітня 2011 року, голова Калуської райдержадміністрації Василь Петрів провів щотижневу нараду із керівниками установ та організацій району, начальниками управлінь і відділів райдержадміністрації.

Василь Петрів повідомив, що Калуський район може отримати 20 млн. грн. на соціально-економічний розвиток сіл Кропивник і Сівка-Калуська із суми коштів, які призначені на ліквідацію надзвичайної екологічної ситуації на Калущині. Ці кошти будуть спрямовані на об’єкти соціально-культурної інфраструктури та місцеві дороги.

Основним напрямком роботи на найближчу перспективу голова РДА назвав підготовку до Великодніх свят. У кожному населеному пункті потрібно провести роботи з благоустрою, очищення русел річок і потічків від сміття, кущів, утилізації стихійних сміттєзвалищ, почистити тротуарні доріжки, побілити бордюри, провести впорядкування пам’ятників, цвинтарів, культових споруд та установ. До роботи необхідно з ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 567 | Дата: 10.04.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

На Прикарпатті розпочалася видача нових посвідчень водія. Це робиться у зв’язку з вимогами постанови Кабміну України від 28 лютого 2011 року № 271 «Про внесення змін до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуск громадян до керування транспортними засобами», яка набрала чинності 25 березня цього року.
 
Отож, запроваджено видачу національного посвідчення водія, зразок якого затверджений постановою Кабміну України від 31 січня 1992 року, з обов’язковим заповненням графи 4b (дата закінчення терміну дії/Expiry date), де слід зазначати кінцевий термін його дії, що обчислюється з дня видачі такого посвідчення і становить 50 років. Лише з такими водійськими посвідченнями можна виїжджати за кордон.

Що стосується вартості нових посвідчень, то вона становить таку ж суму, яку сплачувалося за старі права, – близько 500 гривень.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 520 | Дата: 10.04.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)