[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Квітень » 10 » Василь Петрів провів першу щотижневу нараду із керівниками установ та організацій району
11:06
Василь Петрів провів першу щотижневу нараду із керівниками установ та організацій району
У понеділок, 4 квітня 2011 року, голова Калуської райдержадміністрації Василь Петрів провів щотижневу нараду із керівниками установ та організацій району, начальниками управлінь і відділів райдержадміністрації.

Василь Петрів повідомив, що Калуський район може отримати 20 млн. грн. на соціально-економічний розвиток сіл Кропивник і Сівка-Калуська із суми коштів, які призначені на ліквідацію надзвичайної екологічної ситуації на Калущині. Ці кошти будуть спрямовані на об’єкти соціально-культурної інфраструктури та місцеві дороги.

Основним напрямком роботи на найближчу перспективу голова РДА назвав підготовку до Великодніх свят. У кожному населеному пункті потрібно провести роботи з благоустрою, очищення русел річок і потічків від сміття, кущів, утилізації стихійних сміттєзвалищ, почистити тротуарні доріжки, побілити бордюри, провести впорядкування пам’ятників, цвинтарів, культових споруд та установ. До роботи необхідно задіяти працівників шкіл, бібліотек, народних домів, підприємців, працівників та депутатів селищної і сільських рад, учнів старших класів.

Голова РДА Василь Петрів доручив начальникам управлінь і відділів районної державної адміністрації та іншим структурним підрозділам підготувати паспорти сіл і селища Калуського району.

Василь Петрів на нараді зупинився і на питанні будівництва заводу калійних добрив на території Калуського району. Він запевнив, що такої ситуації як на Домбровському кар’єрі не буде, тому люди повинні бути спокійні, коли розпочнуться роботи із видобутку калійних солей. Адже, наголосив голова райдержадміністрації, це буде безпечне сучасне виробництво, шахтні виробітки заповнюватимуться твердими породами.

На завершення Василь Петрів заслухав інформацію начальників управлінь і керівників установ про стан справ у районі.

Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Політика | Переглядів: 564 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]