[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Січень » 14
Депутати Івано-Франківської обласної ради сьогодні, 14 січня 2011 року, мають намір провести сесію на Європейській площі поблизу Меморіального комплексу Степанові Бандері.

На засіданні розглядатиметься єдине питання - звернення до керівництва держави щодо скасування президентського указу про присвоєння звання Героя України провідникові ОУН.

На сесію запрошені представники духовенства та громадських організацій, чиновники облдержадміністрації, політики, нардепи, керівники правоохоронних та судових органів і громадськість. Голова облради Олександр Сич переконаний: рішення суду, яким Степан Бандера позбавляється звання Героя України - несправедливе.

Нагадаємо, 13 січня 2011 року аналогічну сесію провели депутати Львівської обласної ради. Окрім цього, така ж сесія має відбутися сьогодні на Тернопільщині.

Сесії обласних рад є реакцією депутатів на ін ... Читати далі »
Категорія: Політика | Переглядів: 586 | Дата: 14.01.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

22 січня, у святий для українців день, коли 92 роки тому на Софійському майдані Києва було проголошено Акт злуки між УНР і ЗУНР, на цій же площі відбудеться багатотисячне зібрання. Але тема його буде іншою – про захист прав і свобод громадян вільної, здавалося б, держави. Мітинг скликають демократичні політичні сили разом з підприємцями, які відчули на своїй шиї ярмо влади. Однак з мирного віче може перерости у силове протистояння. Такий сценарій віщує міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов

Кілька днів тому, виступаючи у Верховній Раді, «головний міліціонер» країни попередив: за оперативною інформацією, певна частина опозиції планує кровопролиття. За його словами, робиться це для того, щоб показати світові «антидемократичний» характер нинішньої влади. Могильов сказав, що не допустить такого розвитку подій, сил і засобів у міліції для цього вистачить. Всі протиправні дії задокументують, порушники громадського порядку від ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 584 | Дата: 14.01.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)