[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Червень » 25
Страшна трагедія, яка огорнула нашу парафію, змушує звернутись нас до глибин Вашого серця з милосердним проханням. 19 червня 2009 р. Божого внаслідок пожежі була повністю зруйнована перлина Гуцульського краю – храм Св. Василія Великого в місті Косові (Москалівка), стіни якого були свідками історичних подій трьох століть, адже зведений був храм в далекому 1895 р. Божому.

Бачити і переживати цю біду і нещастя Бог допустив нам і саме нас Господь благословить відбудовувати духовну святиню. Та самим нам здійснити це не під силу.
 
Тому звертаємося до всіх людей доброї волі – священників та їхніх вірних, підприємців, керівників установ та організацій, до всіх небайдужих з проханням надати свою посильну допомогу у спорудженні нової церкви. Ми дуже сподіваємося на Вашу підтримку у цей складний для нас час.
 
Благодійні внески просимо ... Читати далі »
Категорія: Кримінал | Переглядів: 1028 | Дата: 25.06.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Чутки про страшні аварії і нашестя невідомих науці монстрів протягом останніх декількох місяців просто звели з розуму Україну. У вівторок люди почали розсилати один одному повідомлення про те, що впала стіна саркофага на ЧАЕС.
 
«Товариш зателефонував, каже: у жодному випадку не виходь на вулицю, там стіна саркофага впала! Мене аж в піт кинуло», — розповів дизайнер Сергій. «У Чорнобилі все спокійно, а чутки про те, що впала стіна, з'являються мало не щодня. У мене є навіть архів таких повідомлень. Це робиться, щоб зірвати курортний сезон. Мовляв, в Україні зараз радіація», — розповів Олександр Сирота, віце-президент громадської організації «Центр Прип’ять.ком». Запевнили, що з ЧАЕС все гаразд і на самій станції, пише газета "Сегодня".

Нещодавно жителі Запоріжжя переживали через загрозу прориву Дніпрогес, який нібито передбачив місцевий провидець. На Київщині панікува ... Читати далі »
Категорія: Суспільство | Переглядів: 721 | Дата: 25.06.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)