[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Березень » 23 » Відбулася колегія Калуської райдержадміністрації
16:25
Відбулася колегія Калуської райдержадміністрації
У понеділок, 22 березня 2010 року, відбулося засідання колегії Калуської райдержадміністрації. На засіданні були присутні керівники підприємств та установ, начальники управлінь і відділів, інших структурних підрозділів, журналісти місцевих мас-медіа. Завітали на колегію і чиновники з області - заступник начальника управління інформатизації Головного управління статистики Уляна Глушко і начальник відділу супроводження технічних програмних засобів Головного управління статистики Ігор Рибко.
 
Напочатку колегії заступник начальника управління інформатизації Головного управління статистики Уляна Глушко і начальник міськрайонного управління статистики Марія Савчук презентували електронний варіант паспорту сільської ради (усі дані про соціально-економічний і культурний розвиток села, населення, про кожну сім’ю, діяльність сільської ради, історію села та ін.), який розробляють працівники Головного управління статистики. «Така розробка паспорту села становить 1950 грн.», - відзначила Уляна Глушко.
 
На засіданні було заслухано про стан дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, легалізації заробітної плати і погашення заборгованості з її виплати (доповіла заступник начальника управління праці та соцзахисту населення РДА Ольга Курпіта). Ігор Баран, керівник апарату райдержадміністрації, доповів про стан роботи з документами і стан виконавчої дисципліни у 2009 році.
 
Директор централізованої бібліотечної системи Світлана Сокульська розповіла про проведену роботу зі збору краєзнавчих матеріалів для написання історичних довідок про села району.
 
У різному директор міськрайонного центру зайнятості Світлана Довганич порушила актуальну проблему – порядок реєстрації незайнятих громадян району в центрі зайнятості. Сільські голови з цього питання висловили свої зауваження.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 658 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]