[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Квітень » 4 » Сьогодні «Костянтин Ольшанський» евакуйовує українців та громадян інших країн з Лівії
10:17
Сьогодні «Костянтин Ольшанський» евакуйовує українців та громадян інших країн з Лівії
Сьогодні, 4 квітня 2011 року, український військовий корабель «Костянтин Ольшанський» прибуде в пасажирський термінал міжнародного морського порту столиці Лівії для евакуації громадян України.

За інформацією прес-служби МЗС України, відомство спільно з посольством України в Лівії працюють над сповіщенням громадян України, які перебувають в цій країні і можуть виявити бажання повернутися на батьківщину.

Повідомляється, що станом на 2 квітня 2011 року українські дипломати сповістили про можливість евакуації 827 українських громадян, – передають «Українські новини».

Водночас, МЗС закликає всіх громадян України, які перебувають у Лівії, скористатися можливістю і покинути територію цієї країни на українському кораблі, повідомивши про своє рішення в посольство України в Тріполі.

Раніше МЗС України повідомляло, що з Лівії вже евакуйовано понад 430 громадян України, з них 153 – за сприянням іноземних держав. За інформацією українського зовнішньополітичного відомства, в Лівії можуть перебувати до 3 тис. українських громадян. МЗС встановив зв'язок з 700 громадянами країни, які зараз в Лівії, всього 150 з них висловили бажання повернутися на батьківщину.

Як повідомлялося напередодні, Україна домовилася з НАТО і країнами коаліції про евакуацію своїх громадян, а також про евакуацію громадян інших країн з Лівії.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 581 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]