[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Лютий » 10 » Шуфрич може очолити Івано-Франківську область?
22:48
Шуфрич може очолити Івано-Франківську область?
Екс-міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич може очолити Івано-Франківську область. За деякими даними, його кандидатуру лобіює віце-прем’єр Андрій Клюєв, – повідомляє «Фокус».

Нинішній голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк нібито не влаштовує Банкову своєї низькою популярністю в регіоні. У планах адміністрації Президента – призначення Михайла Вишиванюка на альтернативну посаду, наприклад, посла в одну з країн.

Цю інформацію підтвердило також джерело в Партії регіонів. «Нестор Шуфрич може піти на Франківськ. Його активно лобіює Андрій Клюєв. Однак це поки питання не вирішене, так як глава адміністрації президента Сергій Льовочкін виступає проти», – повідомило джерело.

Як відомо, звільнення Нестора Шуфрича з уряду відбулося якраз з ініціативи Сергія Льовочкіна. Відкрито ворогувати вони стали після того, як побилися в кулуарах партійного штабу (кінотеатру Зоряний) в 2010 році.

Після відходу з Кабміну Нестор Шуфрич не соромився у виразах з приводу монополії групи Льовочкіна – Фірташа на доступ до Януковича.

Раніше повідомлялося про ймовірні призначення Нестора Шуфрича губернатором Черкаської або Одеської областей.

Джерело інформації - Західна Інформаційна Компанія
Категорія: Політика | Переглядів: 505 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]